Doğu Türkistan Zulmü : Dogu Turkistan Da Cin Zulmune Dur Cagrisi Genel Tokathaber - Çin'in uzun yıllardır doğu türkistan'da uyguladığı politikanın ana hedefinin, dinî ve kültürel asimilasyonla uygur türklerini yok etmek olduğu anlaşılıyor.

Doğu Türkistan Zulmü : Dogu Turkistan Da Cin Zulmune Dur Cagrisi Genel Tokathaber - Çin'in uzun yıllardır doğu türkistan'da uyguladığı politikanın ana hedefinin, dinî ve kültürel asimilasyonla uygur türklerini yok etmek olduğu anlaşılıyor.
Doğu Türkistan Zulmü : Dogu Turkistan Da Cin Zulmune Dur Cagrisi Genel Tokathaber - Çin'in uzun yıllardır doğu türkistan'da uyguladığı politikanın ana hedefinin, dinî ve kültürel asimilasyonla uygur türklerini yok etmek olduğu anlaşılıyor.

Doğu Türkistan Zulmü : Dogu Turkistan Da Cin Zulmune Dur Cagrisi Genel Tokathaber - Çin'in uzun yıllardır doğu türkistan'da uyguladığı politikanın ana hedefinin, dinî ve kültürel asimilasyonla uygur türklerini yok etmek olduğu anlaşılıyor.. Arkadaşlar bu doğu türkistan olayının türkiyede ne boyutlara çekildiğini bu gün anlamış oldum. Çin'in yeni ve en aşağılık zulmü ise 'kardeş aile' projesi. Bence işin aslını artık kendi fikirlerini ayet ve kendi liderlerini peygambermiş gibi savunan ve bu. Doğu türkistan zulmü ile ilgili hazırladığımız bu belgeselde;  doğu türkistan'da çin zulmü.

Şu an doğu türkistan'daki zulüm için elden bişey gelmiyor, dolayısıyla zulmü engelleyemiyorsanız duyurun diyerek lafa giriyorum. Canlı canlı maymun yiye yiye suretleri de maymuna benzeyen bu kafir millet doğu türkistan'da müslüman kardeşlerimize zulüm ediyor. Çin'in yeni ve en aşağılık zulmü ise 'kardeş aile' projesi. Bu dönemde merkezi çin hükümeti'nin doğu türkistan üzerindeki kontrolü azdı.  doğu türkistan'da çin zulmü.

Dogu Turkistan Da Cin Zulmu Uludag Sozluk
Dogu Turkistan Da Cin Zulmu Uludag Sozluk from galeri2.uludagsozluk.com
Arkadaşlar bu doğu türkistan olayının türkiyede ne boyutlara çekildiğini bu gün anlamış oldum. Şu an doğu türkistan'daki zulüm için elden bişey gelmiyor, dolayısıyla zulmü engelleyemiyorsanız duyurun diyerek lafa giriyorum. Doğu türkistan'ın kalkınması ve halkın refahı için ayrılan pay oldukça düşüktür. 18 kasım 2016 cuma, 07:15. .insan gücünün cazibesine dayanamayıp devletlerine bu olaylar hakkında bence baskı kurmaktadırlar sizce sizin de çinde şirketiniz olsa doğu türkistan daki zulmü dile getirebilirmiydiniz? Bunların bir kısmı güneye kansu bölgesine giderken, diğer kısmı da turfan'a yani doğu türkistan'a yerleşmişti. Türk anaları daha mustafa kemaller doğurmayacak mı? Gün geçtikçe bu konu benim canımı sıkıyor.

Doğu türkistan zulmü ile ilgili hazırladığımız bu belgeselde;

Kardeş(!) aile uygulaması adı altında büyük bir zulme imza atılmıştır. Doğu türkistan 35 milyon müslümanın yaşadığı açık bir hapishane. Cengiz ile başlayan moğol zûlmü, müslümanları canından bezdirmişti. Doğu türkistan halkına yaşatılan zulüm, gün geçtikçe büyüyor ve yaşamını yitirenlerin sayısı her geçen gün yükseliyor. Konumuzda doğu türkistan'da uygur türklerine yapılan zulmü kınamak için paylaşımlar yapmayı amaçlıyoruz. Gün geçtikçe bu konu benim canımı sıkıyor. Filistin halkı sattıkları toprakların bedelini ödüyorlar. En son gelen haberlere göre; Doğu türkistan'daki 'soykırım'ı dünyaya bildirmek için çalışıyorum. (rabia kadir). Bu dönemde merkezi çin hükümeti'nin doğu türkistan üzerindeki kontrolü azdı. Şu an doğu türkistan'daki zulüm için elden bişey gelmiyor, dolayısıyla zulmü engelleyemiyorsanız duyurun diyerek lafa giriyorum. Arkadaşlar bu doğu türkistan olayının türkiyede ne boyutlara çekildiğini bu gün anlamış oldum. Bence işin aslını artık kendi fikirlerini ayet ve kendi liderlerini peygambermiş gibi savunan ve bu.

En son gelen haberlere göre; Doğu türkistan çin'li kafirlerin zulmü altında. Bence işin aslını artık kendi fikirlerini ayet ve kendi liderlerini peygambermiş gibi savunan ve bu. Doğu türkistan'daki zulme dur de! Tibet, i̇ç moğolistan ve mançurya gibi kızıl çin müstemlekeleri dâhil, bütün çin topraklarının beşte birini teşkil etmektedir.

Cin In Dogu Turkistan Da Uygur Turklerine Uyguladigi Zulum Protesto Edildi Dogu Turkistan News East Turkestan News
Cin In Dogu Turkistan Da Uygur Turklerine Uyguladigi Zulum Protesto Edildi Dogu Turkistan News East Turkestan News from www.turkistannews.com
Çin'in uzun yıllardır doğu türkistan'da uyguladığı politikanın ana hedefinin, dinî ve kültürel asimilasyonla uygur türklerini yok etmek olduğu anlaşılıyor. Bence işin aslını artık kendi fikirlerini ayet ve kendi liderlerini peygambermiş gibi savunan ve bu. Yüzyılda dünyanın dört bir yanında savaşlar, iç kargaşalar, toplu katliamlar, terörün her türlüsü insanlığa dehşet saçtı. Doğu türkistan ile ilgili sözler. Doğu türkistan'daki 'soykırım'ı dünyaya bildirmek için çalışıyorum. (rabia kadir). Türkiye`nin devlet ve halk olarak doğu türkistan`daki zulme karşı sesini yükseltmesi gerekir. Ele geçirmelerinin ardından, doğu türkistan üzerindeki baskılar eskisine oranla daha da arttı. Facebook'ta yapılan bir paylaşımda yer alan ve yedi fotoğraftan oluşan bir kolajın da çin'in doğu türkistan'da uyguladığı zulmü gösterdiği iddia edildi.

Doğu türkistan 039 da çin zulmü başlıklı videoyu buradan izleyebilir ayrıca dilersen cihazına indirebilirsin.

Türkiye`nin devlet ve halk olarak doğu türkistan`daki zulme karşı sesini yükseltmesi gerekir. Doğu türkistan ile ilgili sözler. 18 kasım 2016 cuma, 07:15. Bu dönemde merkezi çin hükümeti'nin doğu türkistan üzerindeki kontrolü azdı. Doğu türkistan'ın kısa tarihi, i̇slam tarihi açısından önemi, doğu türkistan'da yaşanan. Doğu türkistan çin'li kafirlerin zulmü altında. Canlı canlı maymun yiye yiye suretleri de maymuna benzeyen bu kafir millet doğu türkistan'da müslüman kardeşlerimize zulüm ediyor. Doğu türkistan halkına yaşatılan zulüm, gün geçtikçe büyüyor ve yaşamını yitirenlerin sayısı her geçen gün yükseliyor. Bile olsa bu çok önemli değildir çünkü rabia kadir zulme karşı uygur halkı için 'umudun bayraktarı' olmuştur. .yaşayan müslüman türkler, hala maocu kızıl çin rejiminin zulmü altında yaşamaktadırlar. Bunların bir kısmı güneye kansu bölgesine giderken, diğer kısmı da turfan'a yani doğu türkistan'a yerleşmişti. Ama türk i̇slam dünyasının ve medyasının doğu türkistan'da zulüm yapılmasın diye gündem yapamaması, çin'deki zulme bu derece sessiz kalınılması duyarsızlıkla değil de neyle izah edilebilir? Doğu türkistan'da 1985 yılından bu yana geçerli olan uygulamaya göre şehirde yaşayanlara bir çocuk, kırsalda yaşayanlara iki çocuk sahibi olma kotası konulmuş durumda.

Doğu türkistan halkına yaşatılan zulüm, gün geçtikçe büyüyor ve yaşamını yitirenlerin sayısı her geçen gün yükseliyor.     bu makalemizde inşallah doğu türkistan'ı, oradaki zulmü, bize düşen görevleri ve yapmamız gerekenleri elimizden geldiğince anlatmaya çalışacağız. Doğu türkistan'da 1985 yılından bu yana geçerli olan uygulamaya göre şehirde yaşayanlara bir çocuk, kırsalda yaşayanlara iki çocuk sahibi olma kotası konulmuş durumda. Tarih boyunca hunlar, göktürkler, moğollar, ruslar gibi birçok devletin egemenliği altına girmiş olan doğu türkistan'da çin zulmü; Doğu türkistan ve çin zulmü.

Dogu Turkistan Li Kadinlardan Tum Dunyaya Cagri Bu Zulmu Durdurun
Dogu Turkistan Li Kadinlardan Tum Dunyaya Cagri Bu Zulmu Durdurun from www.habervakti.com
Bile olsa bu çok önemli değildir çünkü rabia kadir zulme karşı uygur halkı için 'umudun bayraktarı' olmuştur. Doğu türkistan'ın kısa tarihi, i̇slam tarihi açısından önemi, doğu türkistan'da yaşanan. Çin'in yeni ve en aşağılık zulmü ise 'kardeş aile' projesi.     bu makalemizde inşallah doğu türkistan'ı, oradaki zulmü, bize düşen görevleri ve yapmamız gerekenleri elimizden geldiğince anlatmaya çalışacağız. Bu büyüklükte belki de dünyanın en büyük hapishanesi diyebiliriz. .yaşayan müslüman türkler, hala maocu kızıl çin rejiminin zulmü altında yaşamaktadırlar. Doğu türkistan'da yıllardır süren zulüm, baskı ve şiddet olayları hala devam ediyor. En son gelen haberlere göre;

Gün geçtikçe bu konu benim canımı sıkıyor.

Bence işin aslını artık kendi fikirlerini ayet ve kendi liderlerini peygambermiş gibi savunan ve bu. Doğu türkistan halkına yaşatılan zulüm, gün geçtikçe büyüyor ve yaşamını yitirenlerin sayısı her geçen gün yükseliyor. Herhangi bir tehlike anında ben ortaya çıktımsa beni bir türk anası doğurmadı mı? En son gelen haberlere göre; Doğu türkistan ile ilgili sözler. 18 kasım 2016 cuma, 07:15. Yüzyılda dünyanın dört bir yanında savaşlar, iç kargaşalar, toplu katliamlar, terörün her türlüsü insanlığa dehşet saçtı. Doğu türkistan'da kamptan çıkanların başına bunlar geliyor! Doğu türkistan yüzölçümü itibariyle 1.828.418 kilometrekaredir. Gün geçtikçe bu konu benim canımı sıkıyor.     bu makalemizde inşallah doğu türkistan'ı, oradaki zulmü, bize düşen görevleri ve yapmamız gerekenleri elimizden geldiğince anlatmaya çalışacağız. Canlı canlı maymun yiye yiye suretleri de maymuna benzeyen bu kafir millet doğu türkistan'da müslüman kardeşlerimize zulüm ediyor. Doğu türkistan'daki zulme dur de!

Advertisement